Керамічний обігрівач Heats 200 Loft

Heats
HEATS200L
1770,00
грн.
1890,00
грн.
Heats 200L – керамічний обігрівач з ідеальною матовою поверхнею витриманий в стриманому стилі LOFT. Абсолютний «Хіт-продажу»! Обігрівачі в даному кольорі здатні гармонійно доповнити більшість інтер’єрів, незалежно від його стилю.
Дана модель обігрівача не має вбудованого терморегулятора, що дає змогу підключити до нього будь-який вид терморегуляторів від звичайних механічних до найсучасніших електронних з можливістю керування через Wi-Fi.
Обігрівач Heats – чудовий представник та незамінний елемент сучасних системи опалення, який розроблений для опалення приміщень будь-якого призначення.
Весь модельний ряд даних обігрівачів представлений лінійкою від 200Вт до 1000Вт, створений в ексклюзивній кольоровій гамі найпопулярніших відтінків та має різні види комплектації.
Головне завдання обігрівачів Heats – це створення тепла з мінімальними витратами електроенергії, однак не менш важливою місією ТМ «Heats» є зміна відношення споживачів до основних систем опалення. На своєму прикладі керамічні обігрівачі «Heats» показують чудовий приклад естетичного вирішення проблем з холодом, залишаючи далеко позаду конвекційні та водяні системи минулих поколінь

Потужність: 200 Вт

Об'єм обігріву: 10 м3

Напруга живлення: 220 В

Робоча t° поверхні: 75-85 °C

Колір: Loft

Розміри: 600Х300Х15 мм

Вага: 5 кг

Площа обігріву при основному: 3-5 м²

Площа обігріву при додатковому: 6 м²

Терморегулятор: Немає